Communicatie toolbox

Wanneer een project is toegekend werken we samen om projecten en de resultaten daarvan bij het publiek onder de aandacht te brengen. Door zichtbaar te zijn vergroten we met elkaar de impact van het project.

In onze communicatie toolbox zijn praktische tips te vinden over de inzet van communicatiemiddelen en hoe we samen de zichtbaarheid van het project vergroten. Verder is er een video (van15 seconden, 30 seconden en 2 minuten) beschikbaar en kunt u ons logo gebruiken.
Door de juiste naamsvermelding van vfonds op uw website, op social media, in persberichten en andere communicatiemiddelen vergroot u ook onze naamsbekendheid. Zo helpt u ons en kunnen we samen vanuit de lessen getrokken uit oorlog en conflict, bijdragen aan een sterke democratische rechtsstaat en een vreedzame samenleving.

Onze logo’s, video’s enkele standaardteksten zijn hieronder te downloaden.

Vfonds gebruikt in haar onlinecommunicatie de volgende hashtags: #vfonds #vredemakenwesamen.

Let op! Vanaf november 2023 voert vfonds een nieuw logo. Deze is binnenkort beschikbaar. Gelieve het nieuwe logo te gebruiken in de communicatie over projecten die na november 2023 plaatsvinden. Mochten hier nog vragen over zijn stuur dan een mail naar communicatie@vfonds.nl.

Communicatie toolbox

Logo’s

Videos

Mochten er na het lezen van de toolbox nog vragen zijn, neem dan contact met ons op via communicatie@vfonds.nl.