juni 9, 2022
Artikel

Even voorstellen: Astrid van den Berg

Op 16 mei is Astrid van den Berg gestart bij vfonds in de functie van Hoofd Communicatie en Fondsenwerving. Via deze weg stelt zij zich aan u voor.

Mijn naam is Astrid van den Berg en ik ben op 16 mei begonnen als Hoofd Communicatie & Fondsenwerving. Ik woon in Utrecht met mijn man, zoon en dochter. Ik ben een levensgenieter en wil graag de wereld een stukje mooier maken. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn familie en vrienden. Ik hou van afwisseling, nieuwe dingen ontdekken en reizen. Ik kook graag, maar ik ben ook graag buiten aan het wandelen, tennissen of een rondje hardlopen. Mijn dag begin ik altijd met een ‘rondje park’.

In deze functie bij vfonds kan ik mijn ervaring op het gebied van communicatie en fondsenwerving inzetten voor, als je het mij vraagt, de basisvoorwaarden voor een gelukkig leven: vrede, vrijheid en democratie. De uitdaging om het merk vfonds te verjongen, verder uit te bouwen en een krachtige basis te creëren voor de toekomst spreken mij enorm aan. Mijn carrière ben ik gestart als pr-adviseur bij een full service pr-bureau, daarna heb ik met veel plezier gewerkt bij o.a. NS (Corporate Communicatie). In 2015 maakte ik de overstap van de commerciële naar de culturele sector waar ik als Hoofd Development bij het Nederlands Film Festival werkte.

Komende tijd liggen er voor vfonds interessante uitdagingen rond actuele thema’s. De oorlog in Oekraïne, maar ook de verdeling in onze maatschappij laten zien dat een vreedzame samenleving geen vanzelfsprekendheid is en continue onze aandacht vergt. Ik heb zin om met vfonds en o.a. deze thema’s aan de slag te gaan.