vfonds
oktober 2, 2020
Artikel

Even voorstellen: Chrismar Huls

Afgelopen week is Chrismar Huls bij het vfonds begonnen als Bestuurssecretaris. Het vfonds is blij Chrismar in het team te mogen verwelkomen en kijkt uit naar een fijne samenwerking. Via deze weg stelt zij zich graag even voor:

“Mijn naam is Chrismar Huls en ik woon al vele jaren met plezier in Wageningen. Ik ben getrouwd en samen hebben wij drie kinderen. Wageningen is een bijzondere stad als het gaat om vrede en vrijheid. Jaarlijks beleef ik alle indrukwekkende evenementen rondom 4 en 5 mei, zoals de herdenking, het veteranen defilé en het bevrijdingsfeest. Als kind ben ik opgegroeid in Oosterbeek, een plaats die een bijzondere plek aannam in de Tweede Wereldoorlog en inmiddels onder meer bekend staat vanwege de jaarlijkse Airborne wandeltocht. Hier heb ik al vele keren aan deelgenomen.

De afgelopen jaren heb ik onder andere als secretaris gewerkt bij werkgeversorganisatie VNO-NCW Midden en als secretaris bij de brancheorganisatie voor food- en biologische speciaalzaken. Als vrijwilliger ben ik actief voor Vluchtelingenwerk. Hierdoor realiseer ik me hoe belangrijk het thema vrijheid is. Toen ik de vacature zag bij het vfonds waarin een bestuurssecretaris werd gezocht was ik dan ook direct enthousiast. Hoe mooi is het om een bijdrage te kunnen leveren aan de doelstellingen op het gebied van vrede, vrijheid en veteranenzorg!

Ik word blij van het werken als spil in het web en zoek altijd naar mogelijkheden om verbindingen te realiseren. Als bestuurssecretaris bij het vfonds ga ik onder andere de directeur, de Raad van Bestuur en de Raad van Toezicht ondersteunen bij het voorbereiden van de vergaderingen, de verslaglegging, de follow-up en het monitoren van de besluitvorming.

De eerste werkdagen heb ik als heel plezierig ervaren en voelt als een warm welkom. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met alle collega’s, Raad van Bestuur, Raad van Toezicht en andere partners.”