februari 3, 2021
Artikel

Even voorstellen: Iris Vreekamp

Op 5 januari is Iris bij vfonds gestart. Zij versterkt het partnerships & communicatie team en via deze weg stelt zij zich graag voor:

‘Aangenaam, mijn naam is Iris. Ik kijk ernaar uit om me, wanneer de maatregelen dat toe laten, vanuit het Vredesbolwerk in te zetten voor vfonds en alle partners. Ondanks deze gekke tijd, waarin het niet mogelijk is om iedereen live te ontmoeten, heb ik een ontzettend warm welkom gehad.

Met een achtergrond als Communicatie en PR-adviseur in de tech-hoek krijg ik nu te maken met een heel andere thematiek. Het werkveld waarin het vfonds opereert is van grote maatschappelijke betekenis en juist dat spreekt me zo aan. Ik vind het leuk en boeiend om op zoek te gaan naar datgene wat mensen motiveert en inspireert en verheug me erop om me daar ook in dit werkveld in te verdiepen. Het aangaan van nieuwe verbindingen en de communicatie over alle mooie projecten die wij steunen staan hierbij centraal.

Ik heb tijdens mijn eerste weken al kennis mogen maken met een aantal bijzondere projecten die vfonds steunt. De variëteit en creativiteit van deze initiatieven heeft me verrast. Ik heb er dan ook zin in om nog meer partners te leren kennen en op zoek te gaan naar hoe we elkaar beter kunnen versterken in onze gezamenlijke missie.

Heel graag, tot snel!’