Petra Remmen en Joris de Jager
oktober 27, 2021
Artikel

Even voorstellen: Petra Remmen & Joris de Jager

In oktober zijn twee nieuwe medewerkers bij vfonds gestart. Petra Remmen in de functie van Hoofd Bedrijfsvoering en Joris de Jager als communicatiemedewerker. Zij stellen zich via deze weg graag aan u voor.

Petra Remmen

Petra Remmen

Mijn naam is Petra Remmen en ik woon in Utrecht met man, kat, hond en in- en uitvliegende zoons van 18, 20 en 21 jaar oud. De afgelopen 17 jaar heb ik met veel plezier gewerkt als zakelijk directeur van verschillende organisaties in het culturele veld uiteenlopend van Arnhem Mode Biënnale, stichting Vrede van Utrecht tot de afgelopen zes jaar het Nederlands Film Festival. Eén van mijn taken was het verwerven van fondsen voor de realisatie van alle programma’s. Ik zie er naar uit om nu de andere kant van fondsenwerving mee te maken door bij het vfonds te gaan werken als hoofd bedrijfsvoering.

De doelstellingen van het vfonds draag ik een warm hart toe. De afgelopen jaren kwam ik het vfonds diverse keren tegen, onder andere als financier van de expositie Making Peace en als mogelijkmaker van Festival de Basis op voormalige militaire vliegbasis Soesterberg. In mijn nieuwe rol als hoofd bedrijfsvoering ben ik verantwoordelijk voor de zakelijke kant van het vfonds. Ik zie er naar uit om een bijdrage te leveren aan een soepel verloop van alle processen binnen het fonds en de realisatie van de mooie en relevante doelstellingen van het fonds.

Joris de Jager

Mijn naam is Joris de Jager en ik kom uit Tilburg. Tijdens het vele thuiswerken in verband met corona ben ik gaan nadenken wat ik belangrijk vind in het leven en in mijn carrière. Ik ben een sociaal persoon en zet me graag in voor een ander. Zo help ik nu al op vrijwillige basis een kunstenaar bij mij uit de buurt met zijn stichting om geld in te zamelen voor onderzoek naar Parkinson, een ziekte waaraan hij zelf helaas lijdt. Ik ondersteun hem bij de communicatie en social media en help hem daarnaast waar mogelijk. Hiervan krijg ik een goed gevoel en veel energie. Het werd mij daarom duidelijk dat ik er meer mee moest doen.

De vacature bij het vfonds voor communicatiemedewerker kwam op het juiste moment voorbij en de rest is geschiedenis. Hiervoor heb ik de marketing en communicatie verzorgd bij een maakbedrijf in de interieurbouw en daarvoor heb ik als communicatiemedewerker gewerkt bij het TextielMuseum in Tilburg. Bij deze instanties heb ik de fijne kneepjes van het marketing en communicatie vak geleerd. Met mijn opgedane kennis en ervaring hoop ik het vfonds op het vlak van communicatie en (video)content te kunnen ondersteunen en dit naar een hoger niveau te kunnen tillen.

Ik kijk er naar uit om u eens te ontmoeten tijdens een evenement of bijeenkomst en ben benieuwd naar de vele projecten die door steun van vfonds tot stand kunnen komen.