cees de veer kinderprijs-vfonds
juli 29, 2020
Artikel

Oproep: jonge helden gezocht voor de Cees de Veer Kinderprijs 2020

Ken jij iemand die zich inzet voor vrede, vrijheid, vriendschap en respect? Iemand die van zich laat horen en de wereld een beetje mooier kleurt? Geef diegene dan op voor de Cees de Veer Kinderprijs! Dé prijs voor kinderen die het verschil maken.

Kinderen en jongeren tot 18 jaar kunnen zich opgeven voor de Cees de Veer Kinderprijs. De prijs is in 2018 in het leven geroepen bij het afscheid van Luitenant-generaal b.d. Cees de Veer bij het vfonds. Hij zei: de jeugd maakt de wereld een beetje mooier. Daar moet een prijs voor zijn! Het ‘verschil maken’ kan op ontzettend veel manieren. Denk aan Sophie, de winnares van vorig jaar die zich inzet tegen eenzaamheid bij ouderen. Of een apparaat om 1,5 meter afstand te houden, ontworpen door Wail. En Mats die met make-up naar school gaat en anderen inspireert om te zijn wie je wilt zijn.

De uitreiking zal plaatsvinden in september. Natuurlijk zijn wij, het #vteam, de Kindercorrespondent en een vakkundige jury (met o.a. Cees de Veer zelf) van de partij om deze kinderen en jongeren in de schijnwerpers te zetten!

Aanmeldingen voor de kinderprijs ontvangen wij graag voor 31 augustus op www.kinderprijs.nl