januari 10, 2022
Artikel

Jan Middendorp toegetreden tot Raad van Toezicht

Op 26 november is Jan Middendorp benoemd als Lid van de Raad van Toezicht van vfonds. Middendorp volgt in deze functie Willem Jelle Berg op die inmiddels is afgetreden.    

Benoeming MA MSc J. Middendorp

Met de benoeming van Jan Middendorp (1975) als lid van de Raad van Toezicht haalt vfonds veel (internationale) ervaring en financiële expertise in huis. Momenteel werkt hij als Hoofd Corporate Development & Strategy bij bunq. Daarvoor is hij onder andere vier jaar lid geweest van de Tweede Kamer namens de VVD, waar hij zich hard maakte voor onder andere innovatie, de digitale overheid en de digitale economie. Naast zijn huidige werkzaamheden is Jan Middendorp lid van de adviesraad van de redactie Liberale Reflecties, lid van de Raad van Advies van de Veerstichting, bestuurslid van de Tarik Mastenbroek Stichting en bestuurslid van de Pieter Hennipman Stichting. Vfonds is verheugd met de benoeming en wenst Jan Middendorp veel succes.

Willem Jelle Berg

Na een termijn van 8 jaar is Willem Jelle Berg als lid van de Raad van Toezicht afgetreden. In september 2013 trad hij toe tot de Raad van Toezicht van vfonds en was onder andere lid van de Auditcommissie. In deze jaren heeft vfonds vele mooie projecten mogelijk mogen maken, waaronder de film Slag om de Schelde. We danken Willem Jelle voor zijn enthousiasme, betrokkenheid en inzet, en hopen binnenkort wanneer de maatregelen dat toelaten fysiek afscheid te kunnen nemen.

Willem Jelle Berg (midden)