augustus 28, 2023
Vacature

Kom bij vfonds werken – nieuwe vacatures

Vfonds groeit, groei met ons mee. We hebben op dit moment verschillende nieuwe vacatures. Breng je ook Nederland in beweging voor vrijheid en democratie? Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer.

We leven in Nederland al meer dan 75 jaar in een samenleving zonder oorlog. De verworvenheden die we sindsdien hebben – het kunnen leven in vrede en vrijheid en de bescherming door democratische waarden en instituties – zijn echter geen vanzelfsprekendheid. Vfonds steunt jaarlijks ruim 250 bijzondere en vernieuwende initiatieven en projecten die kennis over oorlog en conflict vergroten, het belang van en waardering voor de democratische rechtsstaat benadrukken en die mensen vaardigheden aanleren om zelf een actieve bijdrage te leveren. Daar hoort ook bij: het bevorderen van de waardering voor veteranen en politiemensen die zich in binnen- en buitenland inzetten om vrede en vrijheid te beschermen en te handhaven.

  • Online Marketeer / Fondsenwerver (36 uur)

Ben jij een creatieve, datagedreven online marketeer met fondsenwervende ervaring of ambities? Ben je maatschappelijk betrokken en wil je bijdragen aan een vreedzame samenleving? Dan is de functie van Online marketeer / Fondsenwerver bij vfonds iets voor jou!

In deze functie ga je samen met de collega’s van de afdeling Communicatie & Fondsenwerving de fondsenwerving verder op- en uitbouwen. Je bent verantwoordelijk voor de online wervingscampagnes op de particuliere markt. Er liggen stevige ambities m.b.t. de werving van private inkomsten. Daarom zoeken wij een bevlogen Online marketeer / Fondsenwerver die zorgt voor resultaten.

Lees de complete vacaturetekst hier

  • Datamanager / Applicatiebeheerder (32 – 36 uur)

Ben jij onze ideale sparringpartner als het gaat om de mogelijkheden van data en Salesforce? Vind je het leuk om organisatiebreed mee te denken over de ontwikkeling van onze database en aansturing te geven aan onze externe leveranciers? Dan is de functie van datamanager/applicatiebeheerder Salesforce bij vfonds iets voor jou!

Salesforce is het kloppend databasehart van onze organisatie. Het wordt gebruikt als CRM systeem, projectendatabase en campagnemachine met o.a. koppelingen naar Marketing Cloud en Findoc. Als datamanager/applicatiebeheerder Salesforce vertaal je vragen m.b.t. Salesforce vanuit de brede organisatie naar concrete ontwikkelvragen voor onze externe developers. Je denkt mee over het datamodel, eventuele aanpassingen i.s.m. de externe developers én mocht er een probleem ontstaan in het datamodel dan duik jij er zonder problemen even in.
Klinkt dit als muziek in je oren, lees hier de complete vacaturetekst.