september 14, 2023
Artikel

Nieuw logo vfonds

Het nieuwe logo is vanaf nu beschikbaar in onze communicatie toolbox voor projecten en organisaties die het logo voeren op hun communicatiemiddelen die zichtbaar zijn vanaf december.

Vanaf december is onze vernieuwde huisstijl zichtbaar op al onze middelen en op onze nieuwe website. De nieuwe identiteit is ontwikkeld door creatief bureau Thonik. Webbouwer Digital Natives werkt momenteel aan het nieuwe digitale platform.

Vfonds is in ontwikkeling. Achter de schermen werkt vfonds aan een nieuwe visuele identiteit die uitdrukking geeft aan onze missie en hernieuwde positionering ‘Nederland in beweging brengen voor vrijheid en democratie’. Op 1 april presenteerde vfonds het herziene subsidiekader, waarbij naast aanvragen onder het Thema ‘Onze vrijheid’, meer ruimte is voor het thema ‘Onze Democratie’. Op deze manier wil vfonds nog meer bijdragen aan de vreedzame samenleving en de democratische rechtsstaat. En inzetten op vaardigheden om zelf bij te kunnen dragen en meer waardering voor het werk van veteranen.