Vredesbolwerk-vfonds-vacature-bedrijfsvoering
februari 27, 2020
Artikel

Ontwikkelingen bij vfonds

Graag houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij het vfonds.

Na een periode van 8 jaar heeft Maaike van der Steen in januari afscheid genomen van het vfonds. Als controller heeft zij een belangrijke rol gespeeld in diverse professionaliseringsslagen. Wij danken haar voor haar inzet en wensen haar veel succes en plezier met haar nieuwe uitdaging bij Nationaal Comité 4 en 5 mei. Haar taken zijn tijdelijk overgenomen door Miranda Rovers, interim hoofd bedrijfsvoering / financiën. De werving voor een nieuw hoofd bedrijfsvoering /financiën starten we in maart.

Daarnaast is onze communicatieadviseur Jolanda Rubens eind vorig jaar uitgevallen wegens ziekte en heeft aangegeven dat zij op zoek wil gaan naar een nieuwe uitdaging in de buurt van Den Bosch, waarbij zij minder tijd kwijt is aan woon-werkverkeer. Wij hebben met haar afgesproken dat zij haar werk overdraagt en dan alle energie richt op het vinden van een nieuwe baan. Inmiddels is Renee Middendorp begonnen als communicatiemedewerker en is het team verder uitgebreid met de komst van Jemma Land als interim Manager Partnerships en Dorien Korsten als interim Manager Corporate Relationships.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via het algemene telefoonnummer of een mail aan communicatie@vfonds.nl