Reünieaanvraag

Jaarlijks steunt vfonds tientallen reünies door heel Nederland. Op deze pagina leest u hoe u een reünieaanvraag kunt doen.

vfonds

Let op: momenteel werken wij aan een aantal aanpassingen in de aanvraagprocedure. Dit betekent dat het tot 6 september even niet mogelijk is om een reünieaanvraag te doen. Wel kunt u alvast de subsidierichtlijnen doorlezen. Vanaf 6 september vindt u op deze pagina alle benodigde informatie en stappen om uw aanvraag in te dienen.

vfonds

Subsidierichtlijnen

Vanaf 9 januari 2021 vormt ons nieuwe subsidiekader de leidraad voor het indienen van een subsidieaanvraag. Voor reünieaanvragen is er ten opzichte van het vorige subsidiekader niets veranderd. De voorwaarden die van toepassing zijn vindt u op bladzijde 14 in het document.

Subsidieaanvraag in coronatijd

Het is moeilijk in te schatten hoe alles verder gaat verlopen de komende maanden, maar het ziet er naar uit dat Nederland voorlopig nog te maken heeft met steeds veranderende coronamaatregelen. Lees hier meer over onze corona richtlijnen.

Contact

Mocht u vragen hebben over de subsidierichtlijnen of het aanvraagproces, dan kunt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag contact opnemen met Laura of Evelyn via info@vfonds.nl of 030-2006833.