Reünieaanvraag

Jaarlijks steunt vfonds tientallen reünies door heel Nederland. Op deze pagina leest u hoe u een reünieaanvraag kunt doen.

Het is moeilijk in te schatten hoe alles verder gaat verlopen de komende maanden, maar het ziet er naar uit dat Nederland voorlopig nog te maken heeft met steeds veranderende coronamaatregelen. Lees hier meer over onze richtlijnen.

Stappenplan: hoe vraagt u subsidie aan voor een reünie?

 • Lees eerst onze subsidierichtlijnen voor reunies goed door om te zien welke ondersteuning wij wel of niet kunnen bieden.
 • De subsidieaanvraag begint met het invullen van de vfonds quickscan. Bij een positieve uitkomst gaat u automatisch door naar het digitale aanvraagformulier en start het proces. Let op: u kunt niet rechtstreeks naar het aanvraagformulier.
 • Heeft u tijdens de aanvraag wat meer tijd nodig om het een en ander op te zoeken? U kunt uw aanvraag tussentijds onderbreken en later verder gaan, dit gaat via uw mailadres.
 • Wilt u de vragen alvast inzien om de aanvraag voor te bereiden? Bekijk dan het voorbeeld aanvraagformulier reünies.
 • U maakt het uzelf makkelijk door vooraf een aantal gegevens klaar te leggen:
  1. Inschrijfnummer Kamer van Koophandel (indien ingeschreven)
  2. Inschrijfnummer Veteranenplatform (indien ingeschreven)
  3. Uitnodiging voor de reünie (graag digitaal aanleveren)

Klik op onderstaande button voor de quickscan als u een reünieaanvraag wilt doen: 

Contact

Mocht u – na het invullen van de quickscan en het lezen van de subsidierichtlijnen – nog vragen hebben, dan kunt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag contact opnemen met Laura of Evelyn via info@vfonds.nl of 030-2006833.