Reünieaanvraag

Jaarlijks steunt vfonds tientallen reünies door heel Nederland. Op deze pagina leest u hoe u een reünieaanvraag kunt doen.

Deadlines indienen subsidieaanvraag

  • Ronde 2021-1: 8 januari 2021
  • Ronde 2021-2: 21 maart 2021
  • Ronde 2021-3: 13 mei 2021
  • Ronde 2021-4: 13 augustus 2021
  • Ronde 2021-5: 1 november 2021


Stappenplan: hoe vraagt u subsidie aan voor uw reünie?

1. Lees de subsidierichtlijnen 

Lees voordat u uw aanvraag indient de subsidierichtlijnen goed door. Vanaf 9 januari 2021 vormt ons nieuwe subsidiekader de leidraad voor het indienen van een subsidieaanvraag. Dit is een nadere uitwerking van en toelichting op het vfonds beleidsplan 2021-2025. Voor reünieaanvragen verandert er niets.

2. Vul de quickscan in

De aanvraag begint bij het invullen van de quickscan. Bij een positieve uitkomst op de quickscan gaat u automatisch door naar het digitale aanvraagformulier om uw aanvraag compleet te maken. Let op: u kunt niet rechtstreeks naar het aanvraagformulier, de quickscan is altijd het startpunt.

Heeft u tijdens de aanvraag wat meer tijd nodig om het een en ander op te zoeken? U kunt uw aanvraag tussentijds onderbreken en later verder gaan, dit gaat via uw mailadres.

3. Leg alvast een aantal gegevens klaar

U maakt het uzelf gemakkelijker door alvast een aantal gegevens en documenten klaar te leggen. Het gaat om het volgende:

  • Inschrijfnummer Kamer van Koophandel (indien ingeschreven)
  • Uitnodiging voor de reünie (graag digitaal aanleveren)

Subsidieaanvraag in coronatijd

Het is moeilijk in te schatten hoe alles verder gaat verlopen de komende maanden, maar het ziet er naar uit dat Nederland voorlopig nog te maken heeft met steeds veranderende coronamaatregelen. Lees hier meer over onze corona richtlijnen.

Contact

Mocht u vragen hebben over de subsidierichtlijnen of het aanvraagproces, dan kunt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag contact opnemen met Laura of Evelyn via info@vfonds.nl of 030-2006833.