februari 3, 2021
Artikel

Corona update: informatie voor aanvragers

Het is moeilijk in te schatten hoe alles verder gaat verlopen de komende maanden, maar het ziet er naar uit dat Nederland voorlopig nog te maken heeft met steeds veranderende coronamaatregelen. Dit zal ook voor u als (potentiele) aanvrager de nodige vragen opleveren. Op deze pagina informeren wij u daarom over de richtlijnen die wij als vfonds hanteren en wat u kunt doen indien uw project of reünie vanwege de coronacrisis niet volgens plan verloopt.

Vfonds heeft vanaf ronde 2020-5 de coronarichtlijnen verder aangescherpt. Heeft u in ronde 2020-5 (dus vanaf december 2020) of gedurende 2021 een toekenning van vfonds ontvangen en verloopt uw project of reünie vanwege de coronacrisis niet geheel volgens plan? Dan gelden de volgende richtlijnen.


Heeft u al eerder dan ronde 2020-5 een toekenning van vfonds gekregen dan zijn de oude richtlijnen nog van toepassing. Deze kunt u via de volgende button terugvinden.


Bent u voornemend om bij vfonds een subsidieaanvraag in te dienen? Wij stellen als voorwaarde dat projectaanvragen ‘coronaproof’ zijn.