V-magazine

Vrienden van het vfonds vinden Vrede en Vrijheid belangrijk. Voor onze vrienden hebben wij regelmatig interessante aanbiedingen zoals het V-Magazine dat alle vrienden eind augustus 2019 in de brievenbus hebben ontvangen.

Het eerste V-Magazine is speciaal gemaakt om de vrienden van het vfonds op de hoogte te houden van alle evenementen rond de de viering en herdenking van ‘75 jaar vrijheid’ in 2019 en 2020. In het Magazine is de volledige kalender 75 jaar vrijheid opgenomen. Daarnaast gaan we wat dieper in op een aantal projecten die door het vfonds ondersteund worden. In het voorjaar van 2020 komt er een tweede V-Magazine, met nog meer achtergrondverhalen en een bijgewerkte evenementenkalender en in het najaar een derde V-Magazine.

Klik hier om V-Magazine nr 1 te bekijken:

Het volgende magazine zal uitkomen in juni 2020. Als vriend van het vfonds ontvang je het magazine automatisch thuis.

Ben je nog geen vriend? Dan kun je je via onderstaande link aanmelden. Onze vriendschap is helemaal gratis. Naast het V-magazine krijgen vrienden interessante vriendenaanbiedingen van de projecten die wij ondersteunen. Je leest ze ook in onze nieuwsbrief en op onze Facebookpagina.

Ja, ik word ook vriend van het vfonds

word vriend