april 20, 2019

Vacature directeur/secretaris raad van bestuur

Het Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg (vfonds) zet zich in voor de erkenning en waardering van veteranen, politie-, brandweermedewerkers en hun partners. Het richt zich ook op financiële ondersteuning van diverse projecten en organisaties die de democratie en de (internationale) rechtsorde bevorderen. Om de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog en gewapend optreden nadien door de krijgsmacht levend te houden, ondersteunt het fonds oorlogs- en verzetsmusea en herinneringscentra. Het vieren van de bevrijding en het doorgeven van de vrijheid horen daar vanzelfsprekend bij.

Voor het vfonds zoekt Holtrop Ravesloot een

DIRECTEUR-SECRETARIS RAAD VAN BESTUUR

Wij zoeken een boegbeeld met bestuurlijke en operationele capaciteiten die medewerkers weet te enthousiasmeren en inspireren. De directeur beschikt over analytisch en strategisch vermogen om complexe situaties te doorzien en op te lossen. Hij/zij is ondernemend en weet als regisseur binnen verschillende netwerken goed te functioneren met stakeholders van verschillende signatuur.

Voor een uitgebreid profiel klikt u hier. 

Reacties met curriculum vitae en motivatie kunt u tot uiterlijk 7 mei a.s. richten aan Freek Muller of Robin van der Harst via reacties@holtropravesloot.nl