februari 24, 2023
Artikel

Vacature Medewerker Marketing en Communicatie Indisch en Moluks Immaterieel Erfgoed

Kom bij vfonds werken

[Deze vacature is gesloten]

]Ben jij communicatief sterk, een organisatietalent en voel je je verbonden met de Indische, Molukse Papoea gemeenschap? Dan is de functie van Medewerker Marketing & Communicatie Indisch en Moluks Immaterieel Erfgoed (20-24 uur p/w) misschien wel iets voor jou! Lees snel verder.

De medewerker Marketing & Communicatie verzorgt alle marketing en communicatie rondom de projecten en evenementen van de regeling ter versterking van het Indisch en Moluks immaterieel erfgoed in Nederland. Jouw rol is onder andere om deze regeling onder de aandacht te brengen bij het grote publiek en partijen te inspireren tot het doen van een aanvraag. Je werkt nauw samen met de programmamaker en organiseert de informatiebijeenkomsten op locatie verspreid over heel Nederland tot en met juni 2024.

Lees hier de complete vacaturetekst.

Interesse?

Wat leuk! Stuur je motivatie en CV uiterlijk 12 maart 2023 naar sollicitatie@vfonds.nl onder vermelding van sollicitatie marketing en communicatie Indisch en Moluks Immaterieel Erfgoed.

De eerste ronde gesprekken vinden plaats op woensdagmiddag 15 maart 2023 op het kantoor van vfonds te Utrecht. De daaropvolgende gesprekken vinden plaats op woensdagochtend 22 maart 2023. Een case maakt deel uit van de procedure.