november 14, 2023
Artikel

Vacature Online Communicatiemedewerker

Wil jij Nederland ook in beweging brengen voor vrijheid en democratie? Lees dan snel verder.

Ben jij een creatieve en bevlogen communicatieprofessional die een passie heeft voor online contentcreatie en heel Nederland in beweging wil brengen voor vrijheid en democratie? Wil jij het verschil maken en jouw vaardigheden inzetten voor een vreedzame samenleving? Dan is de functie van Online Communicatiemedewerker bij Vfonds iets voor jou!

Vanuit de lessen getrokken uit oorlog en conflict draagt Vfonds bij aan een sterke democratische rechtsstaat en een vreedzame samenleving. Dit doen we door jaarlijks ruim 250 bijzondere en vernieuwende initiatieven en projecten mede mogelijk te maken. Dat zijn uiteenlopende projecten: van een film zoals de Slag om de Schelde, theatervoorstellingen en tentoonstellingen tot innovatieve onderwijsprojecten, bevrijdingsfestivals en nationale herdenkingen.

Jouw rol
De afgelopen periode heeft Vfonds een nieuwe positionering ontwikkelt. Samen met de collega’s van de afdeling Communicatie & Fondsenwerving breng jij ons missiemerk tot leven. Je bent verantwoordelijk voor het creëren, beheren en optimaliseren van alle online content van Vfonds. Je ontwikkelt aansprekende content en campagnes waarmee je de bekendheid van Vfonds vergroot, mensen inspireert onze missie te steunen, een financiële bijdrage aan te vragen en/of een project te bezoeken.

Lees de complete vacaturetekst hier.

Interesse?

Wat leuk! Stuur dan je motivatie en cv naar communicatie@vfonds.nl o.v.v. sollicitatie online communicatiemedewerker. Reageren kan tot en met 26 november 2023. De gesprekken vinden plaats in de week van 27 november.