september 27, 2018

Vrienden winactie: 5 x kans op Palet van Verzet

Nu al gevonden! Het ideale geschenk voor de feestdagen: Palet van Verzet van Stichting Aletta (uitgegeven door Boom uitgevers).

Vrouwen in Verzet – in en na WOII: Wie waren die vrouwen? Waarom gingen ze in verzet? Welke offers hebben ze moeten brengen? En wat kunnen we nu van hen leren? In het boek Palet van Verzet van Stichting Aletta, worden veertien moedige vrouwen toen en nu geportretteerd. 

palet van verzet omslag def2Ben jij vriend van het vfonds? Laat ons dan voor 15 november via onze Facebookpagina weten aan welke moedige vrouw jij Palet van Verzet wilt geven en waarom je juist deze vrouw genomineerd hebt. Of stuur een mail aan info@vfonds.nl o.v.v. Palet van Verzet.

Misschien ben jij een van de 5 gelukkigen die Palet van Verzet (ruim voor 5 december) gratis mag ontvangen. Je ontvangt dan twee boeken, een voor jezelf en een om weg te geven.

Ben je nog geen vriend? Ga dan snel naar www.vfonds.nl en meld je gratis aan als vriend – dan mag je meteen meedingen naar een van de 5 gratis exemplaren van Palet van Verzet.

Op 5 oktober 2018 opent ook de tentoonstelling Palet van Verzet, moedige vrouwen toen en nu van Stichting Aletta in het Nationaal Onderduikmuseum AaltenPalet van Verzet maakt onderdeel uit van de Aaltense expositie over De Vrouw als Spil van het Verzet. Deze activiteiten vinden plaats in het kader van 2018, Jaar van Verzet. Vanaf 15 december is de tentoonstelling te zien in NM Kamp Vught. Vanaf 28 maart 2019 in de Openbare bibliotheek in Rotterdam.