juli 4, 2019
Artikel

Vriendenaanbieding: 15% korting op Tracing Thomas

Vrienden van het vfonds vinden Vrede en Vrijheid belangrijk. Voor onze vrienden hebben wij regelmatig interessante aanbiedingen om ze kennis te laten maken met de projecten die wij ondersteunen zoals Tracing Thomas:

Om het mysterie van de verdwenen Thomas te ontrafelen stap je in een duistere, ondergrondse fort uit de Tweede Wereldoorlog vol donkere gangen. In het fort is echter niets wat het lijkt…Onderzoek een labyrint van geheimzinnige kamers, duik onder in het ingewikkelde gangenstelsel en ondervraag de verschillende getuigen. Waar is Thomas gebleven? Ga op zoek naar de aanwijzingen en ga de uitdaging aan!

Tracing Thomas is ontworpen door gamedesigners en theatermakers, een combinatie van real life gaming enlocatietheater. Elke groep wordt begeleid door een politie-inspecteur van dienst: samenwerken, teamspirit en informatie delen zijn essentieel om met elkaar de vermissing van Thomas op te lossen.

 

Vriendenaanbieding: 15% korting
Tracing Thomas is een 3 uur durende theatrale experience op Fort 1881 te Hoek van Holland. Geschikt als familie-uitje voor jong en oud (vanaf 12 jaar).
Vrienden van het vfonds kunnen voor onderstaande data kaarten bestellen met 15% korting.

Klik hier voor je bestelling voor:
vr 27 sept – 20.00 uur 
zo 29 sept – 14.30 uur 
zo 20 oktober – 14.30 uur (Herfstvakantie – jeugd 19,10 p.p.)