juli 4, 2019
Artikel

Vriendenaanbieding: 15% korting op Tracing Thomas

word vriend vfondsHeb jij nog geen (gratis) vriendenpas? Vraag hem vandaag nog aan op onze aanmeldpagina dan heb je hem binnen 10 dagen in huis. Laat ook je partner, kinderen en vrienden een vriendenpas aanvragen zodat ook zij kunnen meegenieten van alle interessante aanbiedingen.

Vriendenaanbieding: 15% korting op Tracing Thomas
Tracing Thomas is een 3 uur durende theatrale experience op Fort 1881 te Hoek van Holland. Geschikt als familie-uitje voor jong en oud (vanaf 12 jaar). Vrienden van het vfonds kunnen voor onderstaande data kaarten bestellen met 15% korting.

Om het mysterie van de verdwenen Thomas te ontrafelen stap je in een duistere, ondergrondse fort uit de Tweede Wereldoorlog vol donkere gangen. In het fort is echter niets wat het lijkt…Onderzoek een labyrint van geheimzinnige kamers, duik onder in het ingewikkelde gangenstelsel en ondervraag de verschillende getuigen. Waar is Thomas gebleven? Ga op zoek naar de aanwijzingen en ga de uitdaging aan!

Tracing Thomas is ontworpen door gamedesigners en theatermakers, een combinatie van real life gaming enlocatietheater. Elke groep wordt begeleid door een politie-inspecteur van dienst: samenwerken, teamspirit en informatie delen zijn essentieel om met elkaar de vermissing van Thomas op te lossen.

Klik hier voor je ticket voor:
vr 27 sept – 20.00 uur 
zo 29 sept – 14.30 uur 
zo 20 oktober – 14.30 uur (Herfstvakantie – speciale aanbieding jeugd 19,10 p.p.)