lavuelta-holanda-vfonds
augustus 12, 2020
Artikel

Vriendenaanbieding: 25x wielershirts LaVuelta Holanda

Deze aanbieding is verlopen

Komend weekend zou in Utrecht de start zijn van de grote wielerronde LaVuelta (de Ronde van Spanje). Het vfonds steunde een speciale Toerversie in het kader van 75 jaar vrijheid: La Vuelta Holanda. Een 75 kilometer lange route die het verhaal van de bevrijding van de stad en provincie Utrecht vertelt. Vanwege corona kon dit helaas niet doorgaan. Veel voorbereidingen waren al getroffen, waaronder het drukken van deze special edition wielershirts. Zonde om deze ongebruikt te laten liggen, daarom mogen we er 25 weggeven!

Vriend van het vfonds, wielerfanaat en hart voor Utrecht? Stuur uw adres en shirtmaat naar communicatie@vfonds.nl en maak kans op 1 van de 25 wielershirts! Winnaars ontvangen hun shirt in de week van 24 augustus.

Bekijk de maattabel voor heren en dames

Utrechtse Fietsvierdaagse

In dit jubileumjaar zou La Vuelta Holanda extra bijzonder worden. Hoewel de start niet meer in Nederland zal plaatsvinden heeft de organisatie wel een heel leuk alternatief bedacht. Zo staat de tweede dag van de Utrechtse Fietsvierdaagse, op vrijdag 25 september, helemaal in het teken van 75 jaar vrijheid. De routes voeren langs 13 historische locaties in en rond Utrecht die betrekking hebben op WO II. Klik hier voor meer informatie.