december 21, 2018

Vriendenaanbieding januari: Vrijkaarten International Film Festival Rotterdam

Het vfonds is ook dit jaar hoofdpartner van International Film Festival Rotterdam (IFFR) dat plaatsvindt van woensdag 23 januari tot en met zondag 3 februari.

“Film is waarschijnlijk het meest direct emotionele medium dat er is”, zegt festivaldirecteur Bero Beyer. “Als we daar zitten in die donkere zaal zijn we gefocust en zijn we ontvankelijk. Deze editie van IFFR stelt de vraag hoe de vaak onverwachte emoties die cinema in ons teweegbrengt ons wereldbeeld vormt en nieuwe betekenis geeft aan wat we zien en horen.”

IFFR Vriendenaanbieding: winactie 25×2 vrijkaarten voor International Film Festival Rotterdam.
Speciaal voor vrienden van het vfonds stellen wij 25 x 2 vrijkaarten voor een film naar keuze op het filmfestival beschikbaar. Laat jij ons voor dinsdag 15 januari weten via onze Facebookpagina of via info@vfonds.nl met wie jij naar IFFR gaat? 

Ben jij nog geen vriend van het vfonds?
Vrienden van het vfonds vinden Vrede en Vrijheid belangrijk. Voor onze vrienden hebben wij regelmatig interessante aanbiedingen. Ben jij nog geen vriend? Meld je dan aan via www.vfonds.nl. Onze vriendschap is helemaal gratis!

Freedom Lecture op zaterdag 26 januari in Hilton Rotterdam – zondag 27e in de Balie Amsterdam 
Op IFFR 2019 vindt weer een uitgebreid Talks & Masterclasses-programma plaats. In samenwerking met het vfonds wordt op zaterdag 26 januari de Freedom Lecture georganiseerd met Agnieszka Holland om 19:00 uur in Le Jardin, Hilton Rotterdam. De Poolse regisseur (1948) brak in de jaren zeventig door in de Poolse Nieuwe Golf, en bouwde een indrukwekkende carrière op in zowel Europa als Amerika. In al het politiek geëngageerd werk staat de spanning tussen conformisme en verzet centraal. Holland regisseerde ook in Amerika meerdere films, en afleveringen van televisieseries zoals The Wire, The Killing en House of Cards.
Op zondag 27 januari om 20.00 zal Holland de Freedom Lecture houden in debatcentrum De Balie in Amsterdam.

Vredescollege ‘Another day of life’ op donderdag 31 januari
Daarnaast verzorgen IFFR en het vfonds op donderdag 31 januari het Vredescollege, een educatieve voorstelling speciaal voor jongeren rond de film Another Day of Life.

De online kaartverkoop voor de 48ste editie van International Film Festival Rotterdam start op vrijdag 18 januari 2019 om 20:00 uur op IFFR.com. Diverse Specials zijn al eerder te koop. Kijk op de Specials pagina voor meer informatie.