sultan-in-de-maan-vfonds
februari 27, 2020
Artikel

Vriendenaanbieding: kaarten voor try-out Sultan in de Maan

Deze aanbieding is niet meer geldig. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen zal de voorstelling helaas uitgesteld worden. 

We verloten 20 kaarten voor de try-out van Sultan in de Maan op woensdag 1 april! Samen met uw (klein)kinderen deze muzikale familievoorstelling bijwonen? Stuur uw voor- en achternaam, mailadres, telefoonnummer en het aantal personen (max 3 personen) vóór 7 maart naar info@vfonds.nl. De winnaars ontvangen op 8 maart bericht. 

De voorstelling is gebaseerd op het waargebeurde heldenverhaal van Sultan Mohammed V, die er eigenhandig voor zorgde dat in de Tweede Wereldoorlog zo’n 250.000 Marokkaanse Joden uit de handen van de nazi’s werden gered. Met deze geschiedenis op de achtergrond worden de joodse Mira en Mustafa, die moslim is, verliefd op elkaar. Terwijl de sultan listen verzint om zijn joodse bevolking uit handen van de nazi’s te houden, bloeit deze liefde op. Maar mag hun liefde bestaan? Of moeten joden vooral met joden trouwen, en moslims met moslims? Een muzikale familievoorstelling voor jong en oud!

Wanneer: Van 1 april om 19:30
Waar: Theater Walhalla in Rotterdam