Heropening-Madurodam
mei 27, 2020
Artikel

Vriendenaanbieding: een leuk én veilig dagje uit naar Madurodam

Deze vriendenaanbieding is verlopen.

Goed nieuws: Het vrolijkste oorlogsmonument ter wereld is weer geopend! Daarom hebben we voor vrienden van het vfonds een hele leuke aanbieding om er snel weer een dagje op uit te gaan. Madurodam zorgt ervoor dat dit op een leuke én veilige manier kan.

Met de speciale actie krijgen vrienden van het vfonds nu tijdelijk 30% korting per persoon op een ticket. Mail je naam en het aantal personen met wie je wilt gaan naar communicatie@vfonds.nl o.v.v. ‘Vriendenaanbieding Madurodam’. Je ontvangt dan van ons binnen 2 dagen een bevestigingsmail met aanvullende informatie. De korting is geldig t/m 5 juli en wordt verrekend aan de kassa.

Nu te zien in Madurodam
In Madurodam is momenteel het vliegtuig ‘The Flying Dutchman’ te bewonderen. Neem een kijkje in de ‘Waterwolf’ en leer alles over hoe we van water land weten te maken. Ontdek meer van de Nederlandse roots in de wereld stad New York in de attractie ‘Nieuw Amsterdam’. In het park zijn overal vrolijk gekleurde harten te vinden om zo makkelijker 1,5 meter afstand te houden. Ook in de binnen attracties wordt rekening met een maximaal aantal bezoekers en zijn er extra hygiënemaatregelen genomen.

Lees hier meer over de coronamaatregelen in Madurodam.