september 21, 2017

Vriendenaanbieding Madurodam december: 50% korting op entree

Vrienden van het vfonds vinden Vrede en Vrijheid belangrijk. Voor onze vrienden hebben wij regelmatig interessante aanbiedingen. 

Zo kun je van 1 december tot en met 6 januari 2019 met je vriendenpas met 50% korting naar Madurodam. 

Madurodam. Nederland op z’n grootst.
Madurodam  is meer dan zomaar een themapark. Het Haagse park vertelt de grote verhalen van Nederland, in de vorm van miniaturen, doe-dingen en verschillende indoorattracties. Verhalen die het waard zijn om over te brengen op de volgende generatie, over daadkracht, pioniersgeest en vrijheidsdrang.
Maak een wandeling langs de meest markante gebouwen van ons land, en voel je een klein onderdeel van onze rijke historie. Ervaar het belang van watermanagement, leer alles over het Nederlandse havenwerk en wordt net zo’n grote DJ als Armin van Buuren. Woon in de indoorattractie Het Hof van Nederland de eerste Vrije Statenvergadering bij, herbeleef de ontlading en de oranjegekte rondom het zinderende EK ’88 en vaar mee met Peter Stuyvesant Nieuw Amsterdam, om de Nederlandse roots van New York te ontdekken.

Madurodam. Het vrolijkste oorlogsmonument van Nederland.

George maduro militair3

George Maduro

Nog een belangrijke reden om Madurodam te bezoeken? Het themapark is opgezet als fondsenwerver, en jaarlijks schenkt Madurodam daarom haar opbrengsten (zo’n 600.000 tot 700.000 euro) aan goede doelen die kinderen helpen zelfvertrouwen, empathie en een beetje heldenmoed te ontwikkelen.

Madurodam is bovendien het vrolijkste oorlogsmonument van Nederland. Het park is opgericht als levende herinnering aan de oorlogsheld George Maduro, die vlak voor het einde van de Tweede Wereldoorlog stierf en postuum de Ridder 4e klasse der Militaire Willems-Orde toegekend kreeg voor zijn heldhaftige optreden.

Net als het vFonds wil Madurodam de herinnering aan de heldenmoed die velen toonden in de Tweede Wereldoorlog, en in de oorlogen en vredesmissies daarna, levend houden. Niet voor niets staat Madurodam bij de indoorattractie over het levensverhaal van George Maduro ook stil bij alle andere veteranen die vochten voor de Nederlandse vrijheid. 

Word (gratis) vriend
Als vriend van het vfonds ontvangt je tot en met 6 januari 2019 50% korting op je entreebewijs. De korting is alleen geldig op vertoon van je vriendenpas. Heb jij nog geen (gratis) vriendenpas? Vraag hem vandaag nog aan op onze aanmeldpagina dan heb je hem binnen 10 dagen in huis. Laat ook je partner, kinderen en vrienden een vriendenpas aanvragen zodat ook zij kunnen meegenieten van alle interessante aanbiedingen. 

Kom ook naar Madurodam en ontdek waar een klein land groot in is.