augustus 9, 2018

Vriendenaanbieding september: voor 1 euro naar Oorlogsmuseum Overloon

Vrienden van het vfonds vinden Vrede en Vrijheid belangrijk. Voor onze vrienden hebben wij regelmatig interessante aanbiedingen.

Zo kun je in september 2018 met je persoonlijke vriendenpas al voor 1,- euro naar het Oorlogsmuseum in Overloon.

Heb jij nog geen (gratis) vriendenpas? Vraag hem vandaag nog aan op onze aanmeldpagina dan heb je hem binnen 10 dagen in huis. Laat ook je partner, kinderen en vrienden een vriendenpas aanvragen zodat ook zij kunnen meegenieten van alle interessante aanbiedingen. 

Over het museum:
Oorlog hoort in het museum. Dat is het motto van het Oorlogsmuseum. Het Oorlogsmuseum Overloon presenteert de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. U ziet hier hoe het zover heeft kunnen komen dat in vijf jaar tijd meer dan vijftig miljoen mensen hun leven verloren, maar ook hoe de onderdrukte bevolking vindingrijk met beperkingen en tekorten omging. Er is aandacht voor het verzet, maar ook voor de vervolging. Ten slotte wordt er natuurlijk ook aandacht besteed aan de bevrijding, met speciale aandacht voor de Slag bij Overloon.

In hert museumpark is sinds deze zomer een nieuwe speeltuin geopend voor de allerjongste bezoekers, en zowel voor valide als voor minder-valide kinderen. De speeltuin is gratis toegankelijk op tijden dat het museum geopend is. En u vindt de speeltuin vlakbij het museumterras. 

Meer informatie op www.oorlogsmuseum.nl (klik ook eens op de bezoekersbeoordelingen)