mei 16, 2019

Vriendenaanbieding: twee plaatsen in de Ridderzaal (op Veteranendag)

Vrienden van het vfonds vinden Vrede en Vrijheid belangrijk. Voor onze vrienden hebben wij regelmatig interessante aanbiedingen om ze kennis te laten maken met de projecten die wij ondersteunen:

Op 29 juni 2019 vieren we de 15e editie van de Nederlandse Veteranendag. En jij kan daar bij zijn om het complete programma van heel dichtbij mee te maken. We geven namelijk twee plaatsen in de Ridderzaal weg aan vrienden van het vfonds!

Wat mag je verwachten?
Om 9.00 uur start de officiële ontvangst gevolgd door de openingsceremonie in de Ridderzaal voor genodigden. Je bent ook bij de medaille uitreiking op het Binnenhof en luncht met alle aanwezigen (waaronder Koning Willem Alexander). Tenslotte mag je vanuit je VIP plaats op de tribune het defilé bekijken waarna voldoende tijd overblijft om ‘s middags op het Malieveld de Veteranendag te bezoeken.

 Wat moet je doen om kans te maken op 2 VIP kaarten?
– Word (gratis) vriend van het vfonds – als je dat nog niet bent*
– Like deze vriendenaanbieding op de Facebookpagina van het vfonds of stuur een mail aan info@vfonds.nl
– en geef aan waarom jij hier als VIP bij wilt zijn en wie je meeneemt (hoe beter de motivatie hoe meer kans)
– Reageer voor 10 juni 2019!

De Nederlandse Veteranendag
De Nederlandse Veteranendag is een Nationaal evenement waarbij Nederland de ruim 111.000 veteranen bedankt die zijn ingezet in dienst van de vrede, nu en in het verleden. Het vindt jaarlijks plaats op de laatste zaterdag in juni.
Bekijk hier het complete programma van 29 juni 2019

image004

*Word (gratis) vriend
Ben jij nog geen vriend van het vfonds maar vind jij vrede en vrijheid wel belangrijk? Meld je dan vandaag nog gratis aan op onze aanmeldpagina. Laat ook je partner, kinderen en vrienden een vriendenpas aanvragen zodat ook zij kunnen meegenieten van alle interessante aanbiedingen.