vfonds-vierdaagse
februari 20, 2020
Artikel

Vriendenaanbieding: Win een Team vfonds wildcard voor de Nijmeegse Vierdaagse

Deze aanbieding is niet meer geldig. Uit het grote aantal aanmeldingen zijn er inmiddels 75 wildcards vergeven aan 75 Vrienden.  

Tienduizenden gemotiveerde deelnemers van jong tot oud die samen lopen in een optimistische sfeer van verbroedering… dat is de Nijmeegse Vierdaagse! Wat zijn we trots dat het vfonds ook dit jaar weer partner is. Dit jaar is extra bijzonder, want naast het feit dat het de 104de editie is, vieren we ook dat we in Nederland al 75 jaar lang in vrede en vrijheid mogen leven. Tijdens de Vierdaagse staan we hier niet alleen bij stil… we lópen er samen voor!

Speciaal voor debutanten: 75 wildcards zonder loting

Draag jij het vfonds een warm hart toe, wil je lopen voor een vrije en vreedzame samenleving maar weet je nog niet zeker of je ingeloot bent omdat het de eerste keer is dat je meedoet? Laat ons dan weten waarom wij jou zeker moeten opnemen in Team vfonds!

Mail vóór 9 maart jouw motivatie + naam, adres, geboortedatum, mailadres, mobiele nummer en maat shirt (m/v) naar 4daagse@vfonds.nl om kans te maken op één van de 75 wildcards. Hiermee ben je verzekerd van een startbewijs en een shirt van Team vfonds.

Winnaars worden op 10 maart bekendgemaakt op onze Facebookpagina.

Ben je nog geen vriend van het vfonds? Schrijf je dan snel in op www.vfonds.nl/word-vriend/. Onze vriendschap is helemaal gratis.