september 11, 2019
Artikel

Vriendenactie: Bridge to Liberation met kans op Meet en Greet met Andre Hazes

Kom op 20 september naar de Bridge to Liberation 2019 bij de John Frostbrug in Arnhem (Naast Airborne at the Bridge – Rijnkade 150). Een wereld van 360 graden met muziek, visuele effecten, film en dans! Gastartiesten van #BTL2019 zijn o.a. André Hazes, Alain Clark, Wet Wet Wet, Romy Monteiro, Do, Tre Voci, Introdans en Eric Corton.

Een experience met muziek, special effects, film en dans neemt je op spectaculaire wijze mee in waargebeurde persoonlijke verhalen ten tijde van de Slag om Arnhem. Spannende, mooie en ontroerende verhalen die je zo in “het nu” zou kunnen plaatsen. Beleef samen met duizenden anderen bij de historische John Frostbrug in Arnhem de impact van oorlog en de waarde van vrijheid. Het thema dat dit jaar centraal staat is “Meerdere gezichten”.

Win 2 kaarten voor de Vrienden-Experience en maak kans op een Meet en Greet met Andre Hazes! 

De Bridge to Liberation wordt mede mogelijk gemaakt door het vfonds en is gratis toegankelijk. Onder de vrienden van het vfonds die voor 17 september reageren op onze Facebookpagina verloten we 75 x 2 speciale Vrienden-Experience kaarten. Hiermee ben je gegarandeerd van een sta-plaats vooraan.

Ga naar onze Facebookpagina en geef aan met wie je naar de Bridge to Liberation Experience komt en waarom. Je maakt kans op 2 kaarten voor de Vrienden-Experience en onder de winnaars verloten we een Meet en Greet met Andre Hazes!
Ben je nog geen vriend? Klik dan hier om je aan te melden. Onze vriendschap is helemaal gratis!

word gratis vriend

 

 

Klik  hier voor meer informatie over het evenement

Klik hier voor de teaser van The Bridge to Liberation