augustus 7, 2019
Artikel

Vriendenactie: win 2 kaarten voor de Vitesse Airborne-wedstrijd

Vrienden van het vfonds vinden Vrede en Vrijheid belangrijk. Voor onze vrienden hebben wij regelmatig interessante aanbiedingen zoals deze winactie voor de speciale Airbornewedstrijd van Vitesse.

Vitesse verloot 5×2 tickets voor de Airborne-wedstrijd voor vrienden van het vfonds.
Op zaterdag 21 september speelt Vitesse de traditionele Airborne-wedstrijd. Wil jij deze wedstrijd bezoeken en kans maken op 2 gratis tickets? Meld je dan voor 8 september aan via Vitesse.nl/vfonds en maak kans op 2 kaarten voor deze bijzondere wedstrijd.

Vitesse, Arnhem en Airborne zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al sinds 2007 eert de Arnhemse club, op initiatief van de Supportersvereniging Vitesse, de Airborne-veteranen rondom de jaarlijkse Airborne-wedstrijd. Deze wedstrijd in het kader van de Slag om Arnhem 1944 vindt ieder jaar plaats in september. De activiteiten rondom de wedstrijd zijn een eerbetoon aan de ruim 1700 Britse en Poolse militairen die in de Slag om Arnhem het leven lieten en begraven liggen op de Airborne Begraafplaats te Oosterbeek.

Airborne-wedstrijd
De activiteiten rondom de traditionele Airborne-wedstrijd zijn bijzonder indrukwekkend. De veteranen betreden onder luid applaus het stadion en er komen abseilers vanaf de Theo Bos-tribune (Zuid) naar beneden. Doedelzakspelers spelen tijdens de rust hun liederen en na afloop van de wedstrijd brengen de spelers een ode aan de veteranen. Na afloop bezoeken de veteranen, hun begeleiding en familie het Supportershome Monnikenhuize en wordt er een erehaag door Vitesse-supporters bij het vertrek. Dit alles onder het motto “Lest We Forget” – opdat wij nooit vergeten.

Vitesse verloot 5×2 tickets voor de Airborne-wedstrijd
Wil jij deze wedstrijd bezoeken en kans maken op 2 gratis tickets? Meld je aan via het formulier op Vitesse.nl/vfonds en win!

Spelregels:

  • Tickets zijn voor de Charly Bosveld-tribune (Oost)
  • Deelnemer kan t/m zondag 8 september 2019
  • Winnaars worden persoonlijk geïnformeerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

word vriend

Ben je nog geen vriend van het vfonds? Ga dan snel naar www.vfonds.nl en meld je aan. Onze vriendschap is helemaal gratis dankzij de bijdragen van de Goede Doelen Loterijen.