januari 20, 2022
Artikel

Win kaarten voor IFFR

Van 26 januari tot en met 6 februari vindt International Film Festival Rotterdam online plaats. Vfonds is al sinds 2018 trotste partner van IFFR dat de schijnwerper zet op het belang van vrijheid van meningsuiting, en belangrijke en gevoelige onderwerpen aansnijdt zoals vrede, conflict, democratie, en de rechtsstaat om zo belangrijke maatschappelijke debatten aan te jagen en onderwerpen toegankelijk te maken.

In verband met het online festival hebben we dit jaar niet één maar twee winacties voor vrienden waar u aan mee kunt doen.

Winactie 1 | Win 1 van de 3 warme winterse outfits 

Een echte IFFR-fan? Dan mogen de festivalsokken, -sjaal en -muts zeker niet in uw garderobe ontbreken. We mogen 3 setjes (a €72.50) met elk 1 ticket weggeven. Kans maken? Volg ons op Instagram en laat onder een van drie berichten over IFFR weten en waarom u deze sokken zou moeten winnen + tag 2 vrienden die ook kans moeten maken. Winnaars worden maandag 24 januari bekend gemaakt. Geen Instagram? Niet getreurd, hierna volgt nog een mooie winactie.

Winactie 2 | win 1 van de 25 kaarten

IFFR is dit jaar geheel online. U hoeft de deur niet meer uit om mooie films te bekijken. Dit jaar zijn álle films het hele festival te zien. Zo kunt u helemaal zelf bepalen wanneer u achter de TV, tablet of laptop kruipt. Kans maken op een van de 25 tickets? En bent u al vriend? Mail dan naar communicatie@vfonds.nl en laat weten welke film uit de Freedomline u écht wil zien. Nog geen vriend? Meld u hier eerst aan. Winnaars worden 24 januari bekend gemaakt.