december 6, 2021
Artikel

Win tickets voor de film Freyheyt de rockmusical

De filmvoorstelling ’Freyheyt – de rockopera’ gaat over het waargebeurde verhaal van zes Achterhoekse jongeren in het verzet, alsof het vandaag plaatsvindt. Wat ontstaat als onschuldige kwajongensstreken is al snel een zaak van leven of dood. En als de druk te groot wordt, gaat het mis en bombarderen geallieerde vliegtuigen de binnenstad van Doetinchem. Wat zou u doen als u uw vrijheden kwijtraakt?

Van toen naar het nu

De verhalen van toen, spelen zich af in het nú. Stelt u zich voor dat het vandaag gebeurt. Dat u uw vrijheid kwijtraakt zoals in Belarus, Myanmar of Hongkong. Gaat u dan de straat op? Of komt u in verzet? De voorstelling is confronterend, ontroerend en bij vlagen komisch. Een rockopera waarbij de acteurs u aan het denken zetten. Wat zou u doen?

Film en tentoonstelling

De filmvoorstelling vindt plaats op 21 en 22 maart 2022 in Schouwburg Ampion in Doetinchem. Alleen voor de voorstelling op 22 maart zijn nog kaarten beschikbaar. Koop ze voor uzelf of geef ze bijvoorbeeld cadeau tijdens de feestdagen. Bestel hier tickets. In de schouwburg is ten tijde van de voorstelling in de foyer een tentoonstelling te bezoeken met foto’s, kleding en attributen, waaronder historisch materiaal, uit de tijd van de bezetting. Meer informatie over de voorstelling vindt u via de website www.freyheyt.nl.

Kaarten winnen?

Liever kans maken op gratis toegangskaarten? Vfonds mag 3 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling op 22 maart 2022 aan Vfonds vrienden. Wat moet u daarvoor doen?

  1. Meld u eerst gratis aan als vriend via https://vfonds.nl/word-vriend/.
  2. Stuur daarna een e-mail naar communicatie@vfonds.nl waarin u uitlegt met wie u naar deze voorstelling zou willen en waarom.
  3. De winnaars zullen in de week van 20 december persoonlijk bericht krijgen, net op tijd voor de feestdagen!