Steun ons

Doe mee en investeer ook in vrede!

Met uw steun maakt het vfonds bijzondere, vernieuwende initiatieven mogelijk binnen het thema ‘Vrede en Vrijheid’. Het vfonds ondersteunt jaarlijks ruim tweehonderd projecten die het geld goed inzetten om de erkenning en waardering voor geüniformeerden te verhogen, om wat er in de oorlog en tijdens missies gebeurd is te herinneren, te herdenken en de bevrijding te vieren. Tot op de dag van vandaag ervaren we dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Daarom is het van belang dat mensen gestimuleerd worden zich hiervoor  in te zetten. Want: investeren in vrede is investeren in iedereen!

Vindt u vrede en vrijheid ook zo belangrijk? Wilt u hier zelf ook een steentje aan bijdragen? Dat kan, uw bijdrage is van harte welkom!
Ons rekeningnummer voor donaties bij de Triodos Bank is: NL64 TRIO 0197 642 691
Ons ANBI / RSIN nummer is: 8106.50.332

CBF Erkenning
We zijn er trots op dat we een Erkend Goed Doel zijn. Dit betekent dat we bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met iedere euro en verantwoording afleggen. Toezichthouder CBF controleert dit. Zo kun je gerust geven. Meer weten? Kijk op www.geefgerust.nl

Toegift
Het vfonds is deelnemer van de collectieve publiekscampagne “Toegift” over nalatenschappen:  Via een televisiecommercial en de website toegift.nl worden mensen geïnspireerd hun motieven en wensen over hun nalatenschap te bespreken met familie en vrienden. De campagne is een initiatief van 89 samenwerkende, erkende goede doelen.