Steun ons via de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is de loterij voor behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen. Hier speelt u mee voor wat u raakt. In 2021 werd de BankGiro Loterij met de VriendenLoterij samengevoegd, wat ervoor zorgde dat de nieuwe VriendenLoterij over 2020 bijna € 125 miljoen aan goede doelen kon schenken. Vfonds ontvangt ook een jaarlijkse bijdrage. Daarmee kunnen wij verschillende projecten mede mogelijk maken die bijdragen aan het behoud en ontwikkeling van het erfgoed van de Tweede Wereldoorlog in Nederland.

De mogelijkheid om als deelnemer geoormerkt mee te spelen voor een goed doel zoals voorheen bij de BankGiro Loterij is voortgezet. Dat betekent dat de opbrengst van een lot direct naar het door de deelnemer gekozen goede doel gaat. Bovendien kunnen de deelnemers met hun VriendenLoterij VIP-KAART zelf bewonderen wat zij mede mogelijk maken. De kaart geeft gratis toegang tot meer dan 125 musea en tot 50% korting op talloze dagjes en avonden uit.

Wilt u ook kans maken op prachtige prijzen en tegelijkertijd vfonds steunen? Speel dan mee. Van uw inleg komt dan ten minste 40% bij ons terecht.

Wij danken u alvast hartelijk voor uw deelname aan de VriendenLoterij!