Vacature Directeur-bestuurder vfonds

Vanuit de lessen getrokken uit oorlog en conflict, draagt vfonds bij aan een sterke democratische rechtsstaat en een vreedzame samenleving. Als financier en als verbinder en initiator van activiteiten en programma’s. Vfonds is op zoek naar een Directeur-bestuurder die op 1 oktober start.

Het profiel in het kort:

De directeur-bestuurder is het boegbeeld van vfonds. Deze persoon doorvoelt de missie en is vanwege deze persoonlijke betrokkenheid in staat op een inspirerende en overtuigende manier het team met 17 professionals te leiden en de organisatie te vertegenwoordigen. Ook heeft deze persoon oog voor de oorsprong en historie van vfonds.

De Directeur-bestuurder is daarnaast verantwoordelijk voor de strategie, de dagelijkse operatie en voor het aansturen van het vermogensbeheer. De Directeur-bestuurder heeft aantoonbare affiniteit met de doelen van vfonds, heeft allround directie en people management ervaring. Is tevens een inspirerend gesprekspartner, is gericht op samenwerking, is ondernemend en besluitvaardig.

Voor een uitgebruik profiel druk op de knop hieronder:

Vfonds wordt in de werving begeleid door Britt Blomsma van Ebbinge:
Tel: 06-2602 2265
Email: britt.blomsma@ebbinge.nl