Word gratis vriend

Het vfonds zoekt vrienden. Vrienden die Vrede en Vrijheid ook belangrijk vinden. Vrienden die geïnteresseerd zijn in de projecten die wij ondersteunen en die dat graag willen delen met hun familie en bekenden. Want vrede maken we samen!

Vind jij Vrede en Vrijheid ook belangrijk?
En vind jij de projecten die wij ondersteunen interessant?
Word dan vandaag nog vriend van het vfonds!

Onze vriendschap is helemaal gratis en als vriend ontvang je bijzondere aanbiedingen van musea of andere projecten die het vfonds ondersteunt. Daarvoor verwachten wij van jou dat je onze vriendschap deelt met je (klein)kinderen of vrienden en ze vertelt over het belang van vrede. Zo bouwen wij samen aan een veilige wereld waar ook onze kinderen in vrede kunnen opgroeien met respect voor elkaar.

Klik hier voor al onze vriendenaanbiedingen

 

Is het echt helemaal gratis?

Onze vriendschap is echt helemaal gratis en blijft dat ook. Het vfonds ondersteunt ruim 200 projecten per jaar. Dat is mogelijk door de bijdragen die wij o.a. krijgen van de Nationale Postcode Loterij, De BankGiro Loterij en de Nederlandse Loterij. De projecten die wij ondersteunen vinden het fijn om een aanbieding te maken voor de vrienden van het vfonds zodat nog meer volwassenen en kinderen kennis kunnen maken met hun werk.

Vraag vandaag nog je vriendenpas aan. Laat je partner, kinderen en vrienden ook een vriendenpas aanvragen zodat ook zij kunnen meegenieten van alle interessante aanbiedingen. Je ontvangt binnen 10 dagen je vriendenpas.

Aanmelden