Reünieaanvraag

Jaarlijks steunt vfonds tientallen veteranen reünies door heel Nederland. Op deze pagina leest u hoe u een reünieaanvraag kunt indienen.

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Stappenplan: hoe vraagt u subsidie aan voor uw reünie?

1. Lees de subsidierichtlijnen

Vanaf 9 januari 2021 vormt ons nieuwe subsidiekader de leidraad voor het indienen van een subsidieaanvraag. Voor reünieaanvragen is er ten opzichte van het vorige subsidiekader niets veranderd. De voorwaarden die van toepassing zijn vindt u op bladzijde 14 in het document.

2. Ga naar de vfonds Community

Log in op de vfonds Community of maak een account aan (doe dit bij voorkeur via de browser Google Chrome) . Vervolgens klikt u in de vfonds Community op ‘Doe een aanvraag’. Dan krijgt u de beschikbare aanvraagformulieren te zien. Klik op ‘Reunie’. Daarmee start het aanvraagformulier. Heeft u tijdens de aanvraag wat meer tijd nodig om het een en ander op te zoeken? U kunt uw aanvraag tussentijds opslaan en later verder gaan.

3. Leg alvast een aantal gegevens klaar

U maakt het uzelf gemakkelijker door alvast een aantal gegevens en documenten klaar te leggen. Het gaat om het volgende: 

  • Inschrijfnummer Kamer van Koophandel (indien ingeschreven)
  • Uitnodiging voor de reünie (graag digitaal aanleveren)


Subsidieaanvraag in coronatijd

Het is moeilijk in te schatten hoe alles verder gaat verlopen de komende maanden, maar het ziet er naar uit dat Nederland voorlopig nog te maken heeft met steeds veranderende coronamaatregelen. Lees hier meer over onze corona richtlijnen.

Contact 

Mocht u vragen hebben over de subsidierichtlijnen of het aanvraagproces, dan kunt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag contact opnemen met Laura of Evelyn via info@vfonds.nl of 030-2006833.